Prevoditeljska agencija Lingo

Naša prevoditeljska agencija pruža uslugu kvalitetnog, brzog i povoljnog prevođenja svih europskih jezika i prevođenje s hrvatskog jezika na jedan od europskih ili više europskih jezika. Ako Vam je potreban prijevod koji će prevesti i ovjeriti sudski tumač za engleski jezik, sudski tumač za njemački jezik, sudski tumač za slovenski jezik ili sudski tumač za jedan od europskih jezika obratite se nama u Lingo i zatražite ponudu ili potražite svoj odgovor ako imate pitanje o uslugama koje pruža sudski tumač. Prevoditelj i sudski tumač je često profesionalac koji svoje radno vrijeme provodi prevodeći sa stranog jezika ili na strani jezik za koji ima dovoljno znanja. Znanje prevoditelja s kojima surađujemo kao prevoditeljska agencija je neupitno jer ukoliko prevoditelj nije dobar ili nema dovoljno potrebnog znanja i vještina kao prevoditelj te ako ne upotrebljava najmodernije prevoditeljske alate koji se koriste kvaliteta takvog prijevoda nije zadovoljavajuća i takvi prijevodi su neupotrebljivi. Svojim dugogodišnjim iskustvom naši vanjski suradnici prevoditelji i sudski tumači su se profilirali i svaki onaj tko se je dokazao svojim znanjem i svojim stručnim vještinama te dobrom radnom etikom uspijeva na svojem najbližem području. Kako su ljudi karakterno različiti tako se razlikuju i u svom prevoditeljskom stilu. Netko ima vrlo široko znanje stranog jezika koji prevodi ali ima tvrđi stil i bolje mu leži prevođenje tehničke dokumentacije ali je slabiji kada se radi o prevođenju reklamnih kampanja, dok se drugi bolje snalaze u prevođenju pravne dokumentacije ali im je teže prevoditi jednostavne zadatke kao što su web stranice. Tu također spadaju i životni stilovi i kada su u pitanju npr. godišnji odmori netko uživa tjednima na odmoru, a nekom je to najbolje vrijeme jer tada nema škole i tada ima najviše vremena za prevođenje. Zato poduzetnici i tvrtke često koriste prevoditeljsku agenciju jer njima treba prijevod do točnog određenog zadanog roka, a prevoditeljska agencija zna kako, kada, kome te na koji način će izvršiti zadatak koji joj je povjeren. Mi u prevoditeljskoj agenciji Lingo svojim velikim i dugogodišnjim iskustvom u prevođenju znamo kako pravilno i na vrijeme izvršiti svaki prevoditeljski zadatak, a u slučaju za nas „nemogućih misija“ i zahtijeva klijenata da se neki posao odradi u za nas nemogućim uvjetima i rokovima uvijek smo naručitelja spremni što prije obavijestiti o našim razlozima za odustajanja od ponude te posao prepustiti nekoj drugoj prevoditeljskoj agenciji sve kako naručitelja ne bi nepotrebno zadržavali te ga pritom uputiti prema našem saznanju na pravu adresu. Prevoditeljska agencija Lingo uvijek Vam je na raspolaganju za bilo kakav upit glede prevođenja, prevoditeljskih usluga ili usluga sudskog tumača ili pak za brzu i povoljnu besplatnu ponudu.

Bilo da vam je potreban prijevod velike količine tekstova ili samo jedan dopis mi vam možemo pružiti svoje prevoditeljske usluge koje su vrlo brze, pristupačno i pouzdane. Surađujemo s velikim brojem sudskih tumača i prevoditelja koji prevode s i na više od 26 europskih jezika. Prevodimo raznovrsne prevoditeljske projekte od oglašavanja i lokalizacije do internih dokumenta tvrtke pa sve do dopisivanja i svega što se može prevesti.

Prevoditeljske usluge su jezgra onoga što radimo u Lingu. Bilo da se radi o nekoliko odlomaka koji trebaju biti prevedeni s jednog jezika na drugi ili web stranice ili složenom postupku lokalizacije, imamo iskustvo, osoblje i resurse kako bismo posao obavili brzo i unutar vašeg proračuna.

Lingo je jedan od vodećih prevoditeljskih agencija za prevođenje u Republici Hrvatskoj, a to je dobro za vas. To je dobro za vas jer to znači da imamo zajednicu s većim brojem najboljih prevoditelja i sudskih tumača za prevođenje od prevoditelja kojima je materinji jezik ciljani i koji su pritom sposobni raditi na više jezičnih kombinacija. Mi obrađujemo sve od jednostavnih memoranduma do kompliciranih priručnika za proizvod, pravnih dokumenata ili poslovne dokumentacije. Tako da u većini slučajeva možemo u vrlo kratkom vremenu prevesti prevoditeljske projekte velikih razmjera, a to vrijeme obično traje samo nekoliko dana. S obzirom na suradnike prevoditelje koji su ujedno većinom i profesionalci neke jednostavnije zadatke kao što su to često potvrde od jedne stranice u mogućnosti smo prevesti odmah odn. u roku od 2-4 sata, a ponekad je to vrijeme i kraće.

Bez obzira na veličinu vaše tvrtke, vašeg tržišta koje je u današnjem svijetu sve globalnije, mi želimo biti Vaš alat kojim uz pomoć kojega ćete postizati svoje ciljeve kako bi se vaša poruka čula. Naši ciljevi su jednostavni: pružiti najbolje prevoditeljske usluge, na vrijeme i u vašem proračunu. Ako tražite prevoditeljske usluge po svojoj mjeri, nazovite nas kako bismo se mogli dogovoriti o tome što možemo učiniti za vas.

Kontaktirajte nas na: info@prevoditelj.hr ili na jedan od naših bojeva telefona npr. 099/2007-984 i uvjerite se sami.