O nama

S Vama od 2001. 

Sudski tumač i prevoditeljU Lingu smo od samih početka klijentima omogućavali cjelovitu, kvalitetnu i profesionalnu uslugu na području prevođenja svih europskih jezika sa ili bez ovjere sudskog tumača. Naša glavna djelatnost je od samih početaka bila pružanje usluga sudskih tumača i prevođenja na sve europske jezike. Sudski tumači imenovani od predsjednika Županijskog suda ovlašteni su, na zahtjev suda, državnog tijela, pravne ili fizičke osobe, u usmenom ili pisanom obliku prevoditi tekst unutar jezične kombinacije za koju su imenovani. Osoba imenovana za stalnog sudskog tumača odn. sudski tumač daje prisegu pred predsjednikom Županijskog suda da će dužnost stalnog sudskog tumača obavljati stručno, savjesno i po svom najboljem znanju.S a našim stalnim naručiteljima izgradili smo kvalitetnu i dugoročnu suradnju jer svakom klijentu pristupamo s jednakim entuzijazmom uzimajući u obzir njegove specifične potrebe i mogućnosti.

Naše prevoditeljske usluge obuhvaćaju sve vrste prevoditeljskih usluga koje su potrebne pojedinačnim fizičkim osobama u komunikaciji s državnim i lokalnim tijelima pa do kompleksnih prevoditeljskih projekata sa zadanim rokovima za isporuku i specifičnim ciljanim zahtjevima. Ukratko, Vaše potrebe naš su zadatak.

Ukoliko ste se odlučili za naše kvalitetne i profesionalne prevoditeljske usluge pogledajte naše kontakte i odaberite način javljanja koji Vam najviše odgovara kako bismo mogli zajedno u najkraćem mogućem roku analizirati Vaše potrebe, odrediti prioritete i otkloniti sve moguće nedoumice oko Vašeg odabira nas kao rješenja za Vaše potrebe.

Također će nam biti zadovoljstvo za Vas izraditi i besplatnu ponudu sa razrađenom specifikacijom koja će Vam pružiti točne informacije o rokovima i cijenama za naručene prevoditeljske usluge, a ukoliko će ostati nekih pitanja na ista ćete dobiti precizne i detaljne odgovore.

Obratite nam se s bilo kojim pitanjem ili nedoumicom koje imate o prevođenju ili o sudskim tumačima i pomoći ćemo vam sa zadovoljstvom da saznate sve o prevoditeljskoj usluzi koja Vas zanima. Naravno bit će nam iznimno drago i ako nas posjetite u našem uredu kako bi Vam pružili sve potrebne informacije o našim uslugama.

Osnovni podaci:

LINGO – obrt za poslovne i prevoditeljske usluge, vl. Ivan Buzdovačić
Sjedište: Ninska 18/A, 10360 Sesvete – Zagreb
Matični broj: 91742471
OIB: 54462095757
IBAN: HR4023600001101167512
Telefon: 099/2007-984
E-pošta: info@prevoditelj.hr
Web: www.sudskitumac.com | www.prevoditelj.hr | www.lingo.hr


 

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_PostCarousel_Widget”][/siteorigin_widget]