Privatnost korisnika

Obrt “LINGO-prevoditeljske usluge” prepoznaje važnost zaštite osobnih podataka te čuva privatnost posjetitelja svojih internetskih stranica.

Sve informacije koje posjetitelj pošalje ili su automatski zabilježene koriste se isključivo u skladu s ovom izjavom odnosno Zakonom o zaštiti osobnih podataka i Zakonom o elektroničkim komunikacijama koji se primjenjuju u Hrvatskoj.

Prikupljanje podataka
Naše internetske stranice programirane su tako da se dok ih koristite ne prikupljaju podaci koji otkrivaju identitet, osim kad postavite upit korištenjem obrasca za kontakt. U tom slučaju svi podaci koje pružite koriste se isključivo da bi se odgovorilo na Vaš upit.

Sigurnost
Svi podaci dostavljeni korištenjem obrasca za kontakt strogo se čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici obrta “LINGO- prevoditeljske usluge ” i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Podaci neće biti otkriveni ni preneseni trećoj strani, osim u slučajevima u kojima tako izričito propisuje Zakon.
Gore navedene odredbe o zaštiti osobnih podataka odnose se isključivo na internetske stranice obrta “LINGO- prevoditeljske usluge” te na sve stranice unutar prevoditelj.hr, lingo.hr i sudskitumac.com domene.
Više o zaštiti Vaših osobnih podataka možete saznati na stranici Zaštita osobnih podataka.

Poveznice (linkovi)
Neke poveznice s ovih stranica pokazuju na druge stranice i resurse na Internetu koji nisu ni na koji način povezani s obrtom “LINGO- prevoditeljske usluge”, niti obrt “LINGO- prevoditeljske usluge” ima kontrolu nad njima. Posjetitelji naših internetskih stranica se podsjećaju da prilikom posjeta drugim stranicama provjere izjave o privatnosti ili druge relevantne dokumente koji reguliraju način prikupljanja osobnih podataka posjetitelja.

Obrt “LINGO- prevoditeljske usluge” zadržava pravo izmjene ove izjave o privatnosti korištenja internetskih stranica obrta u bilo kojem trenutku te neće biti odgovorna ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internetskim stranicama, zbog toga se posjetiteljima preporuča periodička provjera sadržaja ove stranice.